За нас

Ние сме наследник на И АР БИ ЛИЗИНГ ЕАД – лизингова компания с над 15-годишни традиции в сферата на финансиране. През годините компанията се е доказала като отговорен и гъвкав партньор, което гарантира на клиентите ни постоянно високо качество на обслужване и готовност за отговор на специфични условия или индивидуален продукт за всеки клиент.

Следваме добрите практики, затова се стараем да предложим персонализирани услуги по финансиране, застраховане и управление на автопарка ви. Финансираме автомобили, транспортни средства, машини и оборудване, според нуждите на клиентите.

Наши основни партньори са М КАР и АРМЕЕЦ, с които затваряме кръга от премиум продукти и услуги.

.........................................................................................................................................................

ВЪВ ВРЪЗКА СЪС ЗАКОНА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЦАТА, ПОДАВАЩИ СИГНАЛИ ИЛИ ПУБЛИЧНО ОПОВЕСТЯВАЩИ ИНФОРМАЦИЯ ЗА НАРУШЕНИЯ:

На посочения имейл (signals@mleasing.bg)  и на седалището на дружеството може да подадете сигнал на нарушение по смисъла на Закона за защита на лицата подаващи сигнали или публично оповестяващи информация за нарушеня. Сигнал може да подадете и до КЗЛД. Препоръчително е използването на утвърдената бланка за сигнали, която ще получите своевременно от наш служител или може да изтеглите от тук: https://www.cpdp.bg/?p=rubric&aid=69. При нужда от съдействие/разяснение или при желание да подадете устен сигнал, може да използвате и следния телефонен номер: +3592 937 5826.